Ongeveer een maandje geleden mocht ik spreken op een heel leuk event georganiseerd door Tori Oso in Utrecht. Als bedankje kreeg iedereen een heerlijke goodie mee naar huis. Dat bedankje was deze heerlijke cake pop van Sugarlips Cake. De cake pop was lekker zacht en niet droog, maar ik dacht “Red velvet vindt toch iedereen lekker”?
IMG 2511 1024x1024 - 030 Tip: Sugarlips Cakes voor iedereen
Ik was wel heel nieuwsgierig naar wie deze lekkere goodies gemaakt had en zocht ze op op Instagram. Ik zag daar een heel leuk account en werd helemaal blij van alle lekkernijen die ik voorbij zag komen.  Ook stond er dat ze de winnares was van The Dutch Wedding Awards in 2014. Ik kon het niet laten en stuurde een berichtje en toen kreeg ik een email terug met de mededeling dat ze de studio gingen openen voor publiek. < Y E A H>

IMG 1280 1024x776 - 030 Tip: Sugarlips Cakes voor iedereen
Ik zocht ze op en maakte kennis met Tammy Trinh (geboren en getogen in de US en een opleiding gevolgd bij The French Culinary Institute of New York) en haar man Luch Reichert; de eigenaren van SugarLips Cakes. Tammy is altijd gek geweest op bakken en heeft een grote liefde voor design en lekker eten. Verder is haar kracht het decoreren van de taarten.

Leuk om zo een gepassioneerd stel te ontmoeten: Tammy is het creatieve brein terwijl Luc zich meer bezig houdt met de business zijde van de zaak. Intussen is Luc net zo goed in het bakken van taarten als Tammy, maar houdt zij zich nog steeds bezig met het precisie werk: het decoreren. Leuk detail is dat wanneer men komt voor een tasting men vraagt wie de taarten bakt en als Luc zegt “ik toevallig vandaag”. Dan kijken ze hem aan en geloven het niet. 

Tammy is gespecialiseerd in bruidstaarten, maar geen gewone bruidstaarten. Er is zowel aandacht voor de taart als voor het decoreren. En dat vind ik zelf heel belangrijk. Het gaat er bij mij niet in dat je een taart koopt alleen maar omdat ie er zo mooi uitziet. Hij moet toch ook lekker smaken? Gelukkig kunnen ze dat hier heel goed en weten ze ook andere lekkere dingen te maken. Hoe leuk dat ze vanaf as vrijdag de studio ook gedurende het weekend zullen openen en er lekkernijen als macarons, cupcakes, cake pops, doughnuts, brownies en cinnamon roles gaan verkopen.
IMG 1269 1024x713 - 030 Tip: Sugarlips Cakes voor iedereen
IMG 1254 683x1024 - 030 Tip: Sugarlips Cakes voor iedereenIMG 1261 683x1024 - 030 Tip: Sugarlips Cakes voor iedereen
W
at een mazzel dat ik mocht komen proeven en ik was aangenaam verrast dat het niet te zoet was. Lekkere luchtige cupcakes, cake pops en macarons die toch smeuïg waren. Mijn asbsolute favoriet was een cupcake gemaakt met een soort kokosachtige cake en daarbovenop een frosting van passievrucht. De combinatie was zo fris en niet te zoet dat ik er wel tien kon opeten. Je kon duidelijk de liefde en passie proeven en zoals ik net al zij het zag er net zo lekker uit als dat het smaakte. Ze stelden me niet teleur en ik zal er dan ook met plezier weer heengaan.

IMG 1275 1024x815 - 030 Tip: Sugarlips Cakes voor iedereen
De studio gaat dus vanaf as vrijdag open van donderdag tot en met zaterdag kun je jezelf gaan verwennen met allerlei lekkere dingetjes. Vanaf nu dus geopend van donderdag tot en met zaterdag van 12:00 – 18:00. Houd goed hun Instagram (@sugarlipscakes) en Facebook in de gaten, want ze gaan elke week leuke acties delen!
IMG 3612 1024x990 - 030 Tip: Sugarlips Cakes voor iedereen

SugarLips Cakes
Jansveld 49
T: +31620423402
info@sugarlipscakes.com
http://www.sugarlipscakes.com