Taka Japanese Kitchen – De vorige keer vertelde ik jullie al over Taka, maar toen zat hij niet meer op het Waterlooplein, maar boven bij toko Dun Yong.

IMG 2798 768x1024 - Culinessa visits - Restaurant Taka Japanese Kitchen Amsterdam West

Taka was een van de eersten die ramen noodles in Nederland op zijn kaart zette en voor mij ook een van de beste. Nu zitten er nog wel meer tentjes, maar ik ben toch wel erg fan van Taka, dus toen ik een tijdje terug spotte dat hij zijn eigen restaurant zou beginnen, was ik getriggerd. Hij is dus sinds een paar maanden zn eigen restaurant begonnen, namelijk in Amsterdam West. Wij hebben even wat gerechtjes voor jullie gestest en zie hier onze maaltjes die wij aten bij Taka Japanese Kitchen.

Taka bevindt zich op de Jan Pieter Heijestraat en nadat we klaar waren met eten gingen we toch ook even snel een rondje doen want er zijn teveel leuke winkels in de straat. We will be back!

We bestelden Yakitori van kip, edamame boontjes, een tonkotsu ramen en gyoza van groenten. En Taka stelde ons niet teleur. Grappig detail, met mijn gekkige hoofd ging ik vroeg eten. We deden daarna een rondje Jan Pieter Heijestraat en toen we terug liepen naar de auto die voor de deur geparkeerd stond zag ik dat de tent helemaal vol zat. HE- LE- MAAL vol..lucky me. We aten in alle rust en werden goed verwend!

IMG 2806 768x1024 - Culinessa visits - Restaurant Taka Japanese Kitchen Amsterdam WestIMG 2808 e1525723409451 768x1024 - Culinessa visits - Restaurant Taka Japanese Kitchen Amsterdam WestIMG 2809 768x1024 - Culinessa visits - Restaurant Taka Japanese Kitchen Amsterdam West

Taka’s Kitchen
Jan Pieter Heijestraat 137

Amsterdam West | Oud-West
Lunch | brunch | diner

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - Culinessa visits - Restaurant Taka Japanese Kitchen Amsterdam West
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

[pexblogposts pex_attr_title=”Dit vind je misschien ook leuk” pex_attr_cat=”3″ pex_attr_layout=”columns” pex_attr_number=”4″ pex_attr_columns=”4″][/pexblogposts]