East Coast Bagels in Amsterdam – 020 tip!

East Coast Bagels in Amsterdam – Vandaag deel ik met jullie een hele speciale tip! Vorig jaar deed ik via IG een oproepje omdat ik op zoek was naar de beste bagels van Nederland. Ik heb er namelijk al een boel gehad, van Bagels and Beans, Better Bagels tot zelf weleens een Bagel shop uit Antwerpen. Better Bagels was de beste van die drie, maar toch nog niet helemaal zoals ik ze uit de USA ken. DUS toen ik de tip kreeg van dearest D moest ik die opvolgen. East Coast Bagels uit Amsterdam.

Een goede bagel

Voor mij is een goede bagel een bagel die lekker knapperig van buiten is en lekker zacht en chewy van binnen. Ik herinner ze me als de dag van gisteren. We gingen regelmatig naar mijn oma op vakantie in de US en het eerste wat we dan deden is een verse bagel eten bij een bagel shop. Mijn favoriet: met cream cheese, scrambled eggs ernaast en een glaasje OJ om het weg te spoelen.

De laatste keer dat ik bagels uit de US at kwamen ze van Blackseed bagels uit New York. Tot nu toe de aller aller allerlekkerste bagels in mijn geheugen.

east coast bagels amsterdam

East coast bagels Amsterdam

Tot ik dus een tip kreeg van D, die zei Vanessa een kennis van mij is een bagel service begonnen in Amsterdam: East Coast Bagels genaamd. Ze halen de NYC bagels uit de US en leveren ze aan in Nederland. Ik dacht no way, dat moet ik proberen. Altijd op zoek naar die perfecte bagel kon ik niet wachten om ze te bestellen. Het schijnt namelijk zo te zijn dat de bagels never nooit niet hetzelfde zullen smaken als ze niet gemaakt zijn met het water uit NYC. En na het proeven van deze bagels denk ik dat het wellicht ECHT waar kan zijn.  Zo lekker, ik kon niet wachten en at er een met smashed avocado, maar snelde ook naar de supermarkt om daar Philadelphia cream cheese te kopen en een glaasje versje jus!

Je besteld de bagels per 6 stuks en kan kiezen uit naturel, sesam, maanzaad, havermout, kaneel rozijnen en een bagel met allles er op en eraan. Je kan je bestelling tot en met woensdag plaatsen en dan worden de bagels elke week binnen de Amsterdamse ring afgeleverd op de donderdag! Woon je niet in 020, stuur dan gerust de eigenaar een berichtje. Wellicht kan je dan de bagels ophalen of iets anders regelen.

Ok, now go and order yours!

culinessa signature posts new
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

Dit vind je misschien ook leuk

Recept Witte asperges met garnalen en pasta

Ik mocht onlangs aanwezig zijn bij een wel heel bijzonder event. Ik mocht een kijkje nemen in een heuze asperge […]

Read More
Food quotes lightbox letterbord

Food quotes: De leukste teksten voor je lightbox en letterbord

De allerleukste food quotes – Vandaag geen receptje, maar gezellig praten over eten. Dat kunnen jullie denk ik net zo […]

Read More

Rendang recept van Sergio Herman

Rendang recept van Sergio Herman – Een aantal keren spotte ik bij een vriende van mijn mini een kookboek opengslagen […]

Read More

Persoonlijke update + winactie Bergstein sloffen

Twinning is winning, dus ook voor jullie een leuke winactie met Bergstein. // Het is alweer even geleden, maar ik […]

Read More