Kerst in het Conservatorium Hotel

Als ik aan kerst denk, dan denk ik aan quality time met m’n loved ones. Kroelen op de bank met lekkere hapjes. Mooie kleertjes aan en heerlijk uitgebreid dineren! Maar voor velen van ons brengt dit uitgebreide diner behoorlijk wat stress met zich mee, maar dat is dus helemaal nergens voor nodig. Er zijn zat restaurants die het denken en bereiden met liefde voor je doen. All you have to do is show up 😉

Pareltje onder de restaurants is natuurlijk ons geliefde Taiko. Chef Schilo van Coevorden weet er altijd een feestje van te maken. En ook dit jaar staat er een prachtig kerstmenu op de kaart zowel bij Taiko als bij de Brasserie. Think scallop ceviche, perfect bereide beef Wellington, candied chestnuts en een prachtige winter garden als dessert. Hmmmmm. Wij mochten even voorproeven en laten je graag zien wat je kan verwachten met de kerst in het Conservatorium Hotel.

En als je jezelf echt in de watten wilt leggen, moet je ook zeker even hun Christmas package bekijken!

Taiko Christmas Menu

Taiko Christmas Menu

Taiko Christmas Menu

Taiko Christmas Menu

North Sea turbot miso hazelnuts

Taiko Christmas Menu

Japanese winter garden

 

 

culinessa signature posts new
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog?Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via Instagram, Twitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

Dit vind je misschien ook leuk

pizza margherita luxe

Pizza margherita - Tortizza

Pizza margherita – Tortizza // Mijn mini is dol op Italiaans en als ze mag kiezen eten we of pasta pesto […]

Read More

Hokkai Kitchen IJmuiden

Hokkai Kitchen IJmuiden – Ik deel vandaag met jullie eentje die ik stiekem voor mezelf wil houden, maar tegelijkertijd gun […]

Read More

Vegetarische Nasi met kousenband en ei

Vegetarische Nasi met kousenband en ei – Ik was afgelopen week in London en at daar een nasi die was […]

Read More

Recept Baileys Affogato

Onlangs was ik bij de lancering van het nieuwste drankje van Baileys. Je weet wel van die heerlijke likeurtjes die […]

Read More