Kerst in het Conservatorium Hotel

Als ik aan kerst denk, dan denk ik aan quality time met m’n loved ones. Kroelen op de bank met lekkere hapjes. Mooie kleertjes aan en heerlijk uitgebreid dineren! Maar voor velen van ons brengt dit uitgebreide diner behoorlijk wat stress met zich mee, maar dat is dus helemaal nergens voor nodig. Er zijn zat restaurants die het denken en bereiden met liefde voor je doen. All you have to do is show up 😉

Pareltje onder de restaurants is natuurlijk ons geliefde Taiko. Chef Schilo van Coevorden weet er altijd een feestje van te maken. En ook dit jaar staat er een prachtig kerstmenu op de kaart zowel bij Taiko als bij de Brasserie. Think scallop ceviche, perfect bereide beef Wellington, candied chestnuts en een prachtige winter garden als dessert. Hmmmmm. Wij mochten even voorproeven en laten je graag zien wat je kan verwachten met de kerst in het Conservatorium Hotel.

En als je jezelf echt in de watten wilt leggen, moet je ook zeker even hun Christmas package bekijken!

Taiko Christmas Menu

Taiko Christmas Menu

Taiko Christmas Menu

Taiko Christmas Menu

North Sea turbot miso hazelnuts

Taiko Christmas Menu

Japanese winter garden

 

 

culinessa signature posts new
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog?Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via Instagram, Twitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

Dit vind je misschien ook leuk

eethuis ricardos amsterdam

Surinaams Eethuis Ricardo's - Mijn favoriet

Surinaams Eethuis Ricardo’s – Vandaag deel ik weer een pareltje met jullie. Long overdue, but it’s never too late to […]

Read More
tahoe lontong culinessa

Recept Tahoe Lontong

Recept tahoe lontong – Vandaag het begin van een reeks Indische recepten hier op Culinessa.com. Elke keer neem ik me […]

Read More
east coast bagels amsterdam

East Coast Bagels in Amsterdam - 020 tip!

East Coast Bagels in Amsterdam – Vandaag deel ik met jullie een hele speciale tip! Vorig jaar deed ik via […]

Read More
vegetarische burger culinessa

Recept Vegetarische Burger

Recept Vegetarische Burger – OK guys, vandaag ga ik los..want wij hebben hier iets ontdekt. Een tijd geleden kreeg ik […]

Read More