GODIVA goes Albert Heijn

We kennen allemaal de lekkere Godiva chocolade, maar mocht je het nog niet kennen dan kan je daar gauw verandering in brengen. Godiva is namelijk een samenwerking met Albert Heijn aangegaan dus nu liggen de goodies ook in Nederland in de supermarktschappen!

Om dit te vieren was het Pillows hotel even omgetoverd tot Godiva Mansion en terwijl wij verleid werden door de zwoele tonen van Sherry Dyanne en genoten van een chocolate cocktail-shaker (ja, er was ook eye-candy) gingen we ons te buiten aan A-L die lekkere C-H-O-CO-L-A-D-E!

Professor Cocktail

Chocolate Pearls

Ik onderging een chocolate reading, dook in bed met Godiva (get your mind out of the gutter) en vroeg de chocolatier Damien André de oren van het hoofd.

Volgens de chocolate reading die ik onderging ben ik dus een “Hazelnut oyster”. Maar mijn personal favs zijn definitely de “Ganache Heart” en de “Salted Caramel” om nom nom. Uiteraard is er voor ieder wat wils, dus ff goed opletten want of het nou een lekkere reep, praliné of bonbon is, je kan het straks allemaal in je mandje doen bij het boodschappen doen! En nu op naar de Appie 😉

Godiva Damian André

Godiva Pralinés

 

culinessa signature posts new
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog?Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via Instagram, Twitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

Dit vind je misschien ook leuk

eethuis ricardos amsterdam

Surinaams Eethuis Ricardo's - Mijn favoriet

Surinaams Eethuis Ricardo’s – Vandaag deel ik weer een pareltje met jullie. Long overdue, but it’s never too late to […]

Read More
tahoe lontong culinessa

Recept Tahoe Lontong

Recept tahoe lontong – Vandaag het begin van een reeks Indische recepten hier op Culinessa.com. Elke keer neem ik me […]

Read More
east coast bagels amsterdam

East Coast Bagels in Amsterdam - 020 tip!

East Coast Bagels in Amsterdam – Vandaag deel ik met jullie een hele speciale tip! Vorig jaar deed ik via […]

Read More
vegetarische burger culinessa

Recept Vegetarische Burger

Recept Vegetarische Burger – OK guys, vandaag ga ik los..want wij hebben hier iets ontdekt. Een tijd geleden kreeg ik […]

Read More