Lavinia Good Food opent na de vestiging in het centrum nu ook een vestiging in Zuid. Ik (Eva) mocht gaan ontbijten en een kijkje nemen, dus hop op de fiets. Met een lege maag uiteraard. Want net als in de vestiging in de Kerkstraat staan hier salades, taarten, soepjes en pizzetta’s op de kaart.

De nieuwe vestiging op de Amstelveenseweg is lekker licht en huiselijk in gericht. Je kan er neerstrijken tussen de pastel kussentjes op de leren bankjes of even doorlopen naar achter en de hangstoel claimen. Ik ben fan van de rekken aan de muur vol met spulletjes en hebbedingen. Achteraf hoor ik dat ze ook nog eens te koop zijn. Leuk toch? Over rekken gesproken, in het midden van de zaak vind je een super cute taartdisplay met de huisgemaakte taarten. Huge distraction, maar we lopen door. We gaan aan tafel!
amsterdam lavinia 683x1024 - Lavinia Good Food - nu ook in Amsterdam Oud Zuid

Na een frisse mimosa en een kopje huisthee gezet met sinaasappel en kaneel (mega comforting) ben ik ready voor letterlijk álles wat er op het plateau voor me staat. Ik start met een puddinkje van chiazaad. OEH… lekker romig met kokosmelk. Ik ben gek op kokos dus dat was zeker een goede binnenkomer. Ik spot ook nog verse tortillachips met een lekkere schep guacamole er op. Nog een toastje hummus hier en een stukje van eitortilla met paprika daar. GENIETEN!! En heb ik het al over de ontbijtpizzetta gehad? Supercrunchy korst met truffel, ei, tomaatjes en zeezout. Oeh, daar kon ik dus echt niet van afblijven. Na het ontbijt was ik dan ook verzadigd tot het tijd was voor een 4-uurtje thuis.

Goed om te weten: de meeste menu items kan je ook als ’to go’ laten inpakken en meenemen.

Lavinia Good Food

Amstelveenseweg 192, Amsterdam
laviniagoodfood.nl

all day breakfast lavinia amsterdam - Lavinia Good Food - nu ook in Amsterdam Oud Zuid

lavinia amsterdam all day breakfast - Lavinia Good Food - nu ook in Amsterdam Oud Zuid
lavinia amsterdam rek 683x1024 - Lavinia Good Food - nu ook in Amsterdam Oud Zuid

lavinia hangstoel - Lavinia Good Food - nu ook in Amsterdam Oud Zuid

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Lavinia Good Food - nu ook in Amsterdam Oud Zuid

Nog meer maken van mijn blog?  Daarvoor verwijs ik je naar mijn recepten.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.