Laatst ging ik (Eva) weer eens op pad en ging ik een kijkje nemen bij de opening van nieuwe hotspot The Butcher Social Club in de ADAM Toren in Amsterdam Noord. Een nieuwe vestiging van de reeks Butcher’s die al verspreid in de stad te vinden zijn.

Er is echter wel een verschil met deze Butcher ten opzichte van de andere locaties. Waar je bij de andere Butchers  terecht kan voor burgers van ’s middags tot ’s avonds laat; kan je in ‘Noordgestoord’  ook een ontbijtje doen en op vrijdag en zaterdag zelfs 24/7 terecht. Én deze locatie is gevestigd bij de hippe nieuwe ADAM Toren waar Vanessa eerder al eens Restaurant Moon heeft uitgeprobeerd. Gewoon bij Amsterdam Centraal het pontje nemen en met nog geen 10 minuten ben je er.

ButcherSocial4 - The Butcher Social Club - Amsterdam

Het is meteen duidelijk dat dit een ruimte is waar een flink feestje gehouden kan worden. De opening is groots aangepakt, het ‘daginterieur’ heeft even plaats gemaakt voor het event. Waar je normaal gesproken neerploft in een van de loungeplekjes of een beetje heen en weer wiegt in de awesome hangstoelen met het menu op schoot; mag ik nu in het feestgebruis van het onvervangbare uitzicht over het IJ genieten.

ButcherSocial3 - The Butcher Social Club - Amsterdam

ButcherSocial1 - The Butcher Social Club - Amsterdam

En de burgers? Wees gerust, daar kan je hier ook gewoon lekker je tanden in zetten.

The Butcher Social Club
Overhoeksplein 7
1031 KS Amsterdam
Open ma t/m do 08hr tot en met 01hr, vr en za 24hrs en zo tot 01hr
the-butcher.com

Bron interieurfoto’s: the-butcher.com

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - The Butcher Social Club - Amsterdam
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

[pexblogposts pex_attr_title=”Dit vind je misschien ook leuk” pex_attr_cat=”3″ pex_attr_layout=”columns” pex_attr_number=”4″ pex_attr_columns=”4″][/pexblogposts]