Restaurant SNCKBR WEST – 020 review

Eva en ik (Mee) gingen samen op pad om de nieuwe SNCKBR op de Kinkerstraat te checken. Ze waren nog druk aan het klussen, dus er wachtte een bouwhelm en een G&T op ons. Just kidding, de helmen waren just for fun, en ach de G&T ook 😉 En het is toch wel ergens op de wereld gin o ‘clock. Fijne binnenkomer dus.

SNCKBR

Benieuwd naar het ‘nieuwe’  snacken volgens SNCKBR, keken we uit naar wat de avond ons zou brengen. De SNCKBR in de Van Woustraat staat natuurlijk bekend om z’n snelle hap en lekkere snacks, maar dan een stuk gezonder dan de reguliere snackbar.  En in de nieuwe SNCKBR WEST gaat het gezondigen  rustig verder en ook hier kun je terecht voor de not so guilty pleasures. Eva en ik waren dan ook ready voor lekkere healthy bites, maar werden verrast met een healthy diner. Want wat blijkt, bij beide SNCKBR’s kun je de hele dag terecht voor een lekker ontbijtje, lunch en diner.

Het werd een gezellige avond waar we van alles mochten proeven, van de hummus superbowl, tot frisse pulpo tot aan de vegan brownie. Er is veel aandacht voor natuurlijke smaakcombinaties, duurzame ingrediënten en er is zelfs gedacht aan de glutenschuwers en vegielovers! Zo is er bijvoorbeeld bloemkoolpizza of een zucchinipasta. Maar ook voor de carnivoren onder ons is er genoeg keus.

SNCKBR

SNCKBR

SNCKBR

Als je ook graag (ge)zondigt en er nog een cocktailtje bij mag drinken check dan de SNCKBR op de Kinkerstraat.

SNCKBR WEST
Kinkerstraat 106
1053 EC Amsterdam
020 8915933